четвер, 1 грудня 2022 р.

Нарада-навчання з директорами та їх заступниками закладів загальної середньої освіти

30 листопада 2022 року у приміщенні Тростянецької публічної бібліотеки, за ініціативи Управління Державної служби якості освіти у Сумській області, відбулася нарада-навчання з директорами та їх заступниками закладів загальної середньої освіти Тростянецької міської територіальної громади.

У рамках наради було обговорено ряд освітянських питань, що стосуються управлінської діяльності закладів загальної середньої освіти. Із виступом до керівників шкіл звернулася Алла Рябуха, начальник Управління Державної служби якості освіти у Сумській області. Змістовною та корисною була доповідь Наталії Юшко, заступника начальника – начальника відділу інституційного аудиту. Після загальних виступів відбулися консультації з питань, які виникли під час робочої наради.

Дане зібрання не останнє. Алла Рябуха запропонувала провести такі зустрічі з інших питань, які допоможуть керівникам шкіл організувати якісні освітні послуги.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...