четвер, 15 грудня 2022 р.

«Економічний RestART»

У нашій бібліотеці стартував проєкт «Економічний RestART». Він має на меті надати креативній молоді та підприємцям, що працюють у сфері креативних індустрій можливість для професійного розвитку в рідній громаді.

Для підприємців та молоді ми готуємо:

1. освітні заходи:

🔰 лекції для молоді про професії у сфері креативних індустрій;

🔰 освітні лекції для креативних підприємців щодо того як розвинути власний бізнес;

🔰 мотиваційні та надихаючі зустрічі із представниками креативних індустрій.

2. ідеатон із розробки ідей щодо того як простір бібліотеки зробити ментально привабливим та ресурсно забезпеченим для креативних підприємців міста;

3. конкурс мотиваційних листів для відбору молоді та підприємців, які отримають у подарунок освітній онлайн-курс у сфері креативних індустрій – планується обрати трьох переможців. 

Стати учасником проєкту «Економічний RestART» може будь-який підприємець, що працює в творчому напрямку, чи молодь, яка хотіла б освоїти нову професію в креативній індустрії.

Для цього слідкуйте за новинами на нашій сторінці. Тут ми розміщуватимемо анонси заходів та реєстраційні форми, які потрібно буде заповнити для участі в них.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...