суботу, 24 грудня 2022 р.

«Як обрати свою професію в сфері відео?»

Відеоконтент сьогодні популярний як ніколи. Якщо ви любите знімати відео для соцмереж та мрієте створювати ролики, які б хотіли купувати найвідоміші в світі компанії, запрошуємо до Тростянецької публічної бібліотеки на зустріч «Як обрати свою професію в сфері відео?».

Лектор – Христина Бойко. Впродовж останніх 10 років вона працює в комунікаціях. Має досвід у маркетингу, PR, продюсуванні та створенні стратегій комунікації. Співвласниця креативної агенції and action, яка вже більше 8 років створює відео. Серед її клієнтів: SoftServe, TedEd, Comfy, Галичина, UNDP та інші відомі компанії. Окрім того, Христина Бойко є ще й кураторкою курсу "Відео" магістерської програми Медіакомунікацій УКУ.

На зустрічі Христина розповість:

 які бувають посади в компаніях, що створюють відео (зйомки та анімація);

хто такі: креативний копірайтер, продюсер, оператор, режисер, ілюстратор, дизайнер, аніматор і не тільки;

✅  про освіту, перші кроки та важливі етапи для роботи в сфері відео.

📆: 29 грудня 2022 р.

:  16:00 – 18:00

📬: Тростянецька публічна бібліотека (м. Тростянець, вул. Татаренка, 5 А).

Зустріч відбудеться в онлайн та оффлайн форматах, тобто ви можете фізично прйити в бібліотеку, або приєднатись на зустріч через  платформу ZOOM.

Щоб стати учасником зустрічі з Христиною Бойко, просимо заповнити реєстраційну форму (https://bit.ly/3YNTsXR). Посилання на онлайн-зустріч отримають лише зареєстровані учасники. 

Захід проходить в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...