пʼятницю, 23 грудня 2022 р.

🎄🎈🎲Розписували новорічні кульки та грали в настільну гру "Dixit"

️Новорічні ялинкові прикраси – головний атрибут оздоблення святкової красуні-ялинки. Сьогодні немає жодних труднощів з їх придбанням – магазини приваблюють різнобарв’ям іграшок, та хіба можна порівняти їх із розписаними власноруч оригінальними кульками?

🤩Насичено, цікаво, захопливо та в дружньому колі пройшла наша зустріч з членами громадської організації "Тростянецька районна організація інвалідів". Під керівництвом креативної Валерії Кожушко створювали чарівну красу власноруч - 🎨розмальовували ялинкові кульки яскравими та неповторними візерунками. Прикрасити ними вирішили 🎄ялинку в Центрі соціальних ініціатив Тростянецької громади, створивши чарівну новорічну атмосферу.

🧩А ще разом з Альоною Корнієнко зіграли в популярну серед тростянчан настільну гру на розвиток уяви "Dixit.Odyssey".

😊Однозначно приємний та корисний відпочинок для людей з особливими потребами. Мало що так зміцнює відносини, як спільні інтереси та захоплення. Для дітей наша зустріч стала найкращим початком святкової казки, а для дорослих можливість забути про буденні справи та трішечки поринути у дитинство.

📌В рамках проєкту "Центри неформальної освіти у Сумській області" за підтримки ГО "Простір рівних можливостей" та фінансової  Програми USAID "Зміцнення громадської довіри".





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...