неділю, 12 липня 2020 р.

Краще один раз побачити, ніж сто разів почути

Учасники делегації з Богодухова вивчали успіхи Тростянецької об’єднаної громади
Позитивний досвід Тростянецької міської ОТГ, практики ефективного місцевого самоврядування, функціонування старостинських округів, а також напрацювання у сферах охорони здоров’я, освіти, культури, туризму, спорту вивчали сьогодні представники міста Богодухів Харківської області під час робочого візиту до Тростянця.
До складу делегації увійшли працівники органів місцевого самоврядування, держслужбовці, громадські активісти, а саме: співробітники Богодухівської РДА, ЦНАПу, міграційної служби, служби у справах дітей.
Юрій БОВА, міський голова Тростянецької ОТГ, ознайомив гостей з вагомими й важливими для кожного тростянчанина змінами, які відбулися з часу створення Тростянецької міської ОТГ. Також він провів презентацію Стратегії розвитку Тростянецької громади, дав вичерпні відповіді на питання учасників зустрічі.
Аби гості з Богодухова на власні очі побачили, яким на сьогодні є стан розвитку Тростянецької громади, міський голова Юрій Бова запросив їх до Тростянецької міської лікарні, Тростянецької публічної бібліотеки, інклюзивно-ресурсного центру, музейно-виставкового центру «Тростянецький».
Найкращі враження залишилися у представників Богодухова від побаченого й почутого у Тростянецькій громаді! Вони почерпнули чимало нового й корисного, що стане в нагоді для застосування в різних сферах господарювання.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...