четвер, 9 липня 2020 р.

Представники ЗМІ з 6 областей України відвідали і Тростянецьку бібліотеку.

Прес-тур: «Тростянецька ОТГ – досвід реформ» відбувся в межах проєкту Харківського прес-клубу Media Hub Kharkiv за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.
Кращий досвід реалізації реформи децентралізації на прикладі нашої Тростянецької громади вивчали журналісти провідних ЗМІ з Сумської, Харківської, Дніпропетровської, Одеської, Донецької, Полтавської областей. Очолили делегацію керівник ГО «Харківський прес-клуб» Людмила Доля та керівник ГО «Сумський прес-клуб» Алла Федорина.
Секретар міської ради Наталія Ковальова та керуюча справами виконкому Алла Біловол продемонстрували гостям кращі практики місцевого самоврядування нашої громади, організувавши для них екскурсії до Тростянецької міської лікарні, Тростянецької публічної бібліотеки, музейно-виставкового центру «Тростянецький», інклюзивно-ресурсного центру.
Також гості Тростянецької громади побували в селі Зарічне, оглянули пам'ятку археології «Зарічненський археологічний комплекс», де нещодавно завершилися розкопки й були знайдені унікальні історичні знахідки.
Змістовні та конкретні відповіді на запитання журналістів дав під час прес-конференції Юрій БОВА – міський голова Тростянецької ОТГ. Він підкреслив, що головним пріоритетом для нашої громади є збереження, модернізація, переоснащення Тростянецької міської лікарні, адже турбуючись про вирішення питань медичної галузі, ми дбаємо про збереження здоров'я жителів громади – а це – головне у нашому житті.
В підсумку, журналісти зібрали багато цікавих матеріалів для своїх майбутніх публікацій і переконалися, що Тростянецька ОТГ живе за принципом «Сильна громада – успішна країна!» і втілює у життя новітні проєкти, які покращують якість життя громадян.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...