четвер, 30 липня 2020 р.

Безпечно мандрували світом, не виходячи з бібліотеки!

Команда Дитяча Дорадча Рада грала в Тростянецькій публічній бібліотеці в настільну інформаційно-просвітницьку гру «Ліза та її друзі подорожують світом». Гру, яка навчає правилам безпечної поведінки під час подорожі та працевлаштування за кордоном, приурочили до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який щорічно відзначається 30 липня.
Учасники гри здійснили навколосвітню подорож, навчилися вірно «збирати валізу» й уникати ризиків, зустрілися з паном Опосумом - капітаном кита, тигро-котів та чайок-жебрайок. А також потрапили в таку ситуацію,коли потрібно було зробити дзвінок на Національну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів. Торкнулися гравці і питань толерантності, командної роботи та розвитку лідерських навичок.
Модераторами під час гри були - провідний спеціаліст відділу соціального захисту населення апарату Тростянецької Міської Ради Ольга Рябуха та бібліотекарка Аліна Ярова.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...