вівторок, 31 травня 2016 р.

В спорті міць і сила - для душі і тіла



Нещодавно, в рамках роботи інтелектуально – спортивного клубу «Фортуна», відбувся надзвичайно цікавий, пізнавальний і корисний захід «В спорті міць і сила - для душі і тіла». Цього разу члени клубу відвідали спортивний клуб «Самбіст» та ближче познайомилися з господарем цього закладу - спортсменом, чемпіоном України з військово–спортивних єдино- борств, неодноразовим призером спортивних змагань, майстром спорту, тренером  Олександром Артюхом та його вихованцями. Молодь на власні очі побачила тренування юних спортсменів, які незважаючи на молодий вік, вже багато разів ставали переможцями і призерами різних змагань. Серед них брати Романчуки – Назар та Денис, Микита Кривошеїн, Максим Кулібаба, Андрій Шаповал, Юлія Мошковська та багато інших. До речі, серед присутніх клубівців є хлопці і дівчата, які відвідували СК раніше, а є такі, що зараз займаються панкратіоном. Це Юлія Мошковська, учениця 10-го класу спеціалізованої школи №2. Вона зараз багато тренується і готується до серйозних змагань.
Олександр Артюх розповів присутнім про те, як у 2015 році здійснилась його заповітна мрія і в нашому місті з’явився спортивний клуб «Самбіст». Тут створені всі умови для тренування. А ще в клубі є кімната «Наша гордість». На стендах розміщені грамоти, світлини майже всіх призерів, переможців, чемпіонів України, яких виховав і відправив у доросле спортивне життя їх тренер Олександр Артюх. І вони не забувають свого наставника . Ось і цього разу  в спортивний клуб завітав Владислав Бабич, який нещодавно повернувся зі змагань з м. Одеси. Він ,разом із старшим сином Олександра Володимировича Максимом, який допомагає батькові тренувати молоде покоління, провели кілька цікавих поєдинків і показали найяскравіші прийоми боротьби.
Яскравим доповненням заходу стала вікторина, де клубівці показали свої знання з історію розвитку спорту, назвали імена кращих спортсменів України.
По завершенню заходу присутні подякували Олександру Володимировичу та його вихованцям за прекрасну зустріч та гостинність.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...