неділю, 1 травня 2016 р.

Світлий вчинок бібліотекарів



   У період Великого Посту бібліотекарі долучилися  до благодійної акції зі збору коштів для лікування хворої дитини користувачів районної бібліотеки - родини Ольховиків. Хлопчик має вроджену ваду зору – часткову передню катаракту обох очей. Він потребує термінової операції, так як може повністю втратити зір. На це потрібні гроші, яких у родини дитини немає. 
    Директор бібліотеки звернулася до всіх небайдужих взяти участь у благодійній акції. Впродовж місяця бібліотечна спільнота  збирала кошти.  У районній  бібліотеці, магазинах, аптеках були встановлені  шість скриньок із закликом про допомогу. За цей час  було зібрано  сім з половиною  тисяч гривень,  які необхідні для обстеження дитини в Охматдиті.
  Родина маленького Мирославчика та бібліотечні працівники щиро вдячні усім  небайдужим людям та торгівельним і аптечним закладам, де були встановлені скриньки, за зібрані кошти. А це:  магазини «Тростинка» ( 2041 грн.), «Континент» ( 989 грн.),  «Меридіан» ( 1186 грн.), «Кристал» ( 287 грн.). «Земледар» (43 грн.), аптека «Панацея» ( 1559 грн.). Бібліотекарями району було зібрано  1471 грн.
      Давайте робити добрі вчинки і добро повернеться до нас сторицею!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...