неділю, 29 травня 2016 р.

«Вишиваночки барвисті» тростянецькій дітворі



     Нещодавно  Тростянецька районна бібліотека для дітей  отримала в подарунок півсотні новеньких яскравих книжечок охтирського поета Григорія Комісарова – «Вишиваночки барвисті». Книгу вдалося видати за сприяння народного депутата Владислава Бухарєва.
      Книга була підготовлена і відредагована  у столичному видавництві «Сім кольорів». Його директор Ірина Смірнова разом з помічником народного депутата та автором  книги  приїхали до Тростянця і в дитячій книгозбірні провели  презентацію видання. На захід завітали чимало читачів та бібліотечних працівників району.
      Автор книжки Григорій Комісаров цікаво розповів про те, як народжуються в його душі твори для дітей, як він відчуває те, що буде цікаво дітям.
       - Потреба в таких творах на сьогодні велика, - поділилася своїми враженнями і Ірина Смірнова. – Спочатку ми передали вірші нашому експерту. Вона дала високу оцінку творам охтирського поета. Не було сумнівів і у нас, що дітям це сподобається. Тим більше, що книга  має дуже привабливий вигляд.
      По одному примірнику книга надійде до всіх бібліотечних закладів району.
     - Сподіваємось, що наші маленькі користувачі отримають величезне задоволення від читання  цієї яскравої книжечки, - радіє директор районної бібліотеки Людмила Єфремова.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...