четвер, 5 січня 2023 р.

Навчання за програмою з підтримки креативного підприємництва

📚💻Бібліотекарі Тростянецької громади продовжують навчання за програмою з підтримки креативного підприємництва і прослухали вже два семінари в межах проєкту «Економічний RestART» - «Підтримка підприємництва у креативних галузях» і «Профорієнтація у креативних індустріях».

👉Спікерами навчальної програми  стали:

😎Володимир Воробей — засновник та директор PPV Knowledge Networks, експерт із регіонального розвитку, бізнес-моделювання та розробки бізнес-стратегій, учасник Несторівської групи, фасилітатор програми Creative Enterprise in Ukraine (від Британської Ради й агенції Nesta), засновник сервісу свідомої підтримки української культури YoKu.

👩💻Анна Мазур — засновниця та виконавча директорка платформи з професійного розвитку Happy Monday, співавторка книги «Кар'єра без драм і травм», засновниця агенції з розвитку бренду роботодавця Loud&Proud Agency, одна з TOP-20 Women Tech Entrepreneurs 2020, спікерка TEDxLviv та амбасадорка бренду Digital Women 2020 Ukraine.

🧠Знання, отримані під час навчання, дозволять бібліотекарям підготуватися до роботи в якості консультантів, а бібліотеки зробити ресурсними центрами для творчих підприємців, початківців та молоді, що прагне освоїти креативні професії. Окрім того, це допоможе їм дослідити ринок курсів професійного розвитку для креативних підприємців, навчитися організовувати для них зустрічі з професійними спікерами відповідного напрямку, бути в курсі сучасних тенденцій, а також оновлювати бібліотечні простори та навчальні ресурси відповідно до потреб цієї цільової аудиторії.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...