пʼятницю, 6 січня 2023 р.

Бренд українських дизайнерів

💃🕺Руслан Багінський, Валерія Гузема, Катя Сільченко, Ксенія Шнайдер, Аліна Качоровська... Ці імена українських дизайнерів одягу, взуття та прикрас відомі у всьому світі. Їх бренди унікальні та інноваційні. Саме вони та багато інших дизайнерів вивели Україну на модну карту світу.

💻В Тростянецькій публічній бібліотеці пройшов онлайн-тренінг від бренд-менеджерки та креативної директорки, яка співпрацює з багатьма українськими та світовими брендами, Алли Кудзієвої.

😎Як розвивалася фешн-індустрія в Україні, з чого складається модний бренд українських дизайнерів та чим він унікальний, як кожен з них завоював популярність та світове визнання. Про це та багато іншого в сфері моди дізналися всі охочі тростянчани, які долучилися до надихаючої онлайн-лекції та, можливо, замислилися над вибором майбутньої професії.

P.S. А ми продовжуємо наші зустрічі з цікавими та креативними людьми та невдовзі очікуйте офлайн зуструч в приміщенні Тростянецької бібліотеки, і не лише😉, з дизайнером інтер'єрів та архітекторами. 

📌В межах проєкту «Економічний RestART» за підтримки ВГО Українська бібліотечна асоціація та партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...