вівторок, 3 січня 2023 р.

Розпочинаємо цей рік з розпису смачнющих різдвяних пряників😋

🎁У новорічно-різдвяні свята кожен очікує дива. Та іноді, а, можливо, й завжди дарувати подарунки, приємні емоції, незабутні спогади значно приємніше, ніж отримувати.

️Тому вкотре наша команда зібрала дітей в новорічній майстерні, де власноруч творили казку.  За допомогою кольорової глазурі під керівництвом нашого шеф-кухаря Карини Остапенко ми розписували різдвяні пряники різні за формою: чоловічка, патріотичне серце та сніжинку. Це творчий процес, в результаті якого створюється власний художній витвір і ароматний смаколик водночас. Тож не кожен доніс свій смачненький шедер додому).

🥰Проявили креатив, не стримувалии фантазію і від душі веселилися! А наш досвід показує, що саме такі зайняття, як прикрашання ялинки, випічка печива, розпис імбирних пряників і створюють новорічний настрій, та зберігаються надовго в пам'яті, теплими спогадами.

📌В рамках проєкту "Центри неформальної освіти у Сумській області" за підтримки ГО " Простір рівних можливостей" та фінансової Програми USAID "Зміцнення громадської довіри".





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...