четвер, 26 січня 2023 р.

📚Тростянецька публічна бібліотека запрошує на ідеатон

👉Тростянецька публічна бібліотека, що перетворюється у ресурсний центр для креативних підприємців та молоді, запрошує долучитися до ідеатону – креативної сесії з розробки ідей.

🗣Спільно із професійними дизайнерами зі Львову учасники ідеатону шукатимуть вдалі рішення та ідеї, які дадуть змогу зробити простір бібліотеки ментально привабливим та ресурсно корисним для креативних підприємців і молоді.

💻Під час ідеатону учасники також обговорять яке обладнання та ресурси мають бути у бібліотеці аби це сприяло розвитку їх креативного бізнесу та генеруванню нових ідей.

Запрошуємо на ідеатон дизайнерів, архітекторів, підприємців, креативних людей та містян, що вболівають за розвиток власного міста.

😎Експерти заходу – дизайнери Тарас Пастущук і Марта Буряк.

Тарас Пастущак – мультидисциплінарний дизайнер з понад 8-річним досвідом роботи. Займається дизайном, UX-дослідженнями, партисипативними практиками.

Марта Буряк – архітекторка, урбаністка, інтер'єрна та предметна дизайнерка. Використовує дослідницькі підходи та партисипативні практики в процесі створення дизайну продуктів та просторів.

🔥Програма ідеатону:

Дослідження та аналіз

Аналіз сучасного стану бібліотеки та запитів її користувачів

Ідеація

Генерування ідей

Прототипування

Прототипування ідей, скетчинг

Презентація напрацювань

📆: 4 лютого 2023 р.;

:  13:00 – 17:00;

📬: Тростянецька публічна бібліотека (м. Тростянець, вул. Татаренка, 5 А).

Ідеатон відбуватиметься в оффлайн-форматі, тобто можна буде фізично прийти в бібліотеку та долучитися до розробки ідей.

Щоб стати учасником ідеатону, просимо заповнити реєстраційну форму (https://bit.ly/3R2WhRh).

Долучайтеся до ідеатону й станьте автором ідеї з удосконалення простору улюбленої бібліотеки!

📌Захід проходитиме в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks. В межах проєкту бібліотека вже провела ряд зустрічей із цікавими лекторами у сфері креативних індустрій, а також отримала нову сучасну літературу в цій галузі.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...