четвер, 19 січня 2023 р.

🧐Як вийти на іноземний ринок майстру з авторськими виробами?

🌎Продавати свої вироби за кордон можливо з неабияким успіхом, лише треба знати як. Цим можуть зайнятися, як малі підприємства і майстри з хендмейд-виробів, так і виробництва з великим обсягом випуску продукції. Як це зробити?

😎Своїм досвідом з педагогами Палац Дітей Та Юнацтва та охочими вийти на іноземний ринок зі своїми роботами поділився Остап Онишко. Разом із братом Данилом восени 2014 році він започаткував майстерню скляного декору Leosklo. І вже за рік більшість своїх виробів брати Онишки почали реалізовувати за кордон. Лише на платформі Etsy понад 6000 продажів та 1300 чудових відгуків.

️Де та як шукати клієнтів, який майданчик краще обрати початківцю, які навички потрібні для налагодження експорту, як зацікавити потенційного покупця, які є способи доставки та ін. 

📌В межах проєкту «Економічний RestART» за підтримки ВГО Українська бібліотечна асоціація та партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...