вівторок, 10 січня 2023 р.

«Дизайн житла в Україні та світі»

🏠В одних будинках та квартирах почуваєшся затишно, хоча вони можуть бути досить скромними на вигляд. В інших, попри їхню зовнішню та внутрішню розкіш, – незатишно. Все це завдяки інтерʼєру. Саме він робить приміщення зручним та комфортним. 

Щоб краще розуміти мову простору, запрошуємо до Тростянецької публічної бібліотеки на зустріч «Дизайн житла в Україні та світі».

😎Гість зустрічі – Андрій Нечаєв – співзасновник дизайн-студії ARMZ, яка майже 14 років створює та реалізовує дизайн-проєкти інтерʼєрів. Проєкти студії посідали призові місця на всеукраїнському архітектурному конкурсі «Інтерʼєр року».

На зустрічі Андрій розповість про:

 естетику як важливу складову формування людини;

дизайн інтерʼєру та як виглядає процес розробки проєкту;

організацію ремонтних робіт та співпрацю із дотичними виробниками (меблі, металеві конструкції, підлогові покриття, штори тощо).

📆: 13 січня 2023 р.;

:  15:00 – 16:30;

📬: Тростянецька публічна бібліотека (м. Тростянець, вул. Татаренка, 5 А).

Зустріч відбудеться в оффлайн форматі, тобто ви можете фізично прийти в бібліотеку та особисто поспілкуватися зі спікером! Також буде організована онлайн-трансляція через платформу ZOOM.

‼️Щоб стати учасником зустрічі з Андрієм Нечаєвим, просимо заповнити реєстраційну форму (https://bit.ly/3VNX9Ku). Посилання на онлайн-зустріч отримають лише зареєстровані учасник 

📌Захід проходить в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...