середу, 25 січня 2023 р.

🏗Промприлад. Реновація

🏗Промприлад.Реновація — інноваційний центр на базі івано-франківського заводу «Промприлад». Тут створюються можливості на перетині освіти, мистецтва, нової економіки та урбаністики. Працює як майданчик для апробації та поширення знань. На даний час там розмістилися і завод, і сучасний інноваційний центр, де діють офіси, коворкінги, кав'ярні, виставкові зали та готель. Тут фахівці з різних галузей, професійні та творчі спільноти, а також місцеві компанії можуть здобути новий якісний досвід — та розділити його з іншими.

️Шлях від ідеї до реалізації масштабного проекту з залученням партнерів та інвесторів, майбутні плани та про можливе співробітництво Тростянецької громади та Промприлад.Реновація з точки зору створення молодіжного ХАБу на базі реконструйованого приміщення колишньої їдальні заводу "Електропобутприлад". Про свій досвід як директорка з розвитку інноваційного центру Promprylad.Renovation розповіла для зацікавлених тростянчан Аліна Токмиленко.

🗯"Цікавий приклад реновації покинутого заводу в сучасний інноваційний простір. Сподіваємося познайомитися особисто з креативною командою центру Промприлад.Реновація та на власні очі побачити перетворення".

📌В межах проєкту «Економічний RestART» за підтримки ВГО Українська бібліотечна асоціація та партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...