четвер, 12 січня 2023 р.

👀Апгрейд по соцмережам

👉Аудиторія різних соціальних мереж, аудит конкуретних організацій, приклади гармонійного наповнення акаунтів, сторізмейкінг, види сторінок, брендбук Тростянецької громади та його використання, календар інфоприводів, різноманітність графічних редакторів для якісного наповнення контенту, наскільки важливий візуальний контент, "тексти пишемо коротко, зрозуміло та переконливо" сучасні тенденції по відеоконтенту та розбір сторінок комунальних закладів. Тренінг по комунікаціях від Руслан Бова пройшов "на одному диханні".

⚡️Ведення сторінок у соціальних мережах – один з актуальних способів розвивати будь-який заклад як на місцевому, так і на всеукраїнському рівні. Аудиторія соціальних мереж з кожним роком зростає, і це дає чудові можливості для пошуку своєї аудиторії залежно від їх інтересів. Тому важливо слідкувати за новими тенденціями, усіма трендами та постійно впроваджувати нові підходи до стратегії розвитку сторінок закладу.

📌В рамках проєкту "Центри неформальної освіти у Сумській області" за підтримки ГО "Простір рівних можливостей" та фінансової  Програми USAID "Зміцнення громадської довіри".





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...