середу, 18 січня 2023 р.

Запрошуємо на зустріч - «Як вийти на іноземні ринки з авторськими виробами?»

🤲За даними онлайн-майданчика Statista, попит на вироби ручної роботи на світовому ринку зростатиме. Через унікальність та неповторність люди з усіх куточків земної кулі залюбки купують їх на великих маркетплейсах. Якщо ви також виготовляєте власноруч прикраси, предмети декору, іграшки, посуд, косметичні засоби тощо, запрошуємо до Тростянецької публічної бібліотеки на зустріч «Як вийти на іноземні ринки з авторськими виробами?».

😎Гість зустрічі – Остап Онишко. Разом із братом Данилом восени 2014 році він започаткував майстерню скляного декору Leosklo. І вже за рік більшість своїх виробів брати Онишки почали реалізовувати за кордон. Лише на платформі Etsy понад 6000 продажів та 1300 чудових відгуків J.

На зустрічі Остап Онишко розповість:

📣Що потрібно майстру, котрий виготовляє авторські вироби, щоб працювати на експорт.

📣 Де та як шукати клієнтів за кордоном.

📣 Etsy, eBay, Amazon – який майданчик краще обрати початківцю?

📆: 19 січня 2023 р.;

:  12:00 – 13:30;

📬: Тростянецька публічна бібліотека (м. Тростянець, вул. Татаренка, 5 А).

Зустріч відбуватиметься онлайн. Трансляцію можна переглянути у бібліотеці або приєднатись через  платформу ZOOM.

Щоб стати учасником зустрічі з Остапом Онишко, просимо заповнити реєстраційну форму (https://bit.ly/3GJjAuR). Посилання на онлайн-зустріч отримають лише зареєстровані учасники. 

Захід проходить в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...