середу, 30 листопада 2016 р.

Нарада бібліотечних працівників

   Днями в районній бібліотеці для дорослих відбулася нарада «Особливості планування та звітності бібліотек на 2017 рік». Її учасниками стали бібліотечні працівники району. Спеціалісти центральної районної бібліотеки та районної бібліотеки для дітей надали консультації з основних напрямків роботи на 2017 рік.
  Відкрила нараду методист районної бібліотеки Ольга Лукянова. Вона зупинилась на дотриманні вимог при написанні  планів роботи та закликала творчо підійти до цієї важливої справи. Бо, як свідчить досвід, плануючи роботу, працівники бібліотек припускаються ряду помилок. Наприклад, деякі з них не враховують деяких показників роботи, планують основні бібліотечні процеси хаотично, не правильно групують їх за напрямками роботи.
  Особливості планування роботи з дітьми  висвітлила заступник директора  Раїса Михайлюченко.
   По плануванню довідково-бібліографічної роботи  виступила провідний бібліограф Зоя Каруна.
  Методист Любов Зленко зупинилась на питанні щодо підготовки звіту про роботу бібліотек за 2016 рік та довела графік здачі звітів.
  З інформацією про нововведення при  оформленні актів на списання літератури та особливостями передплати періодичних видань на 2017 рік, бібліотечних працівників ознайомила бібліотек сектору комплектування Олена Гієнко.
   Йшлося на нараді і про роботу бібліотек в умовах обєднаних територіальних громад. Така громада вже створена на території Тростянецького району – це Боромлянська ОТГ. А також обговорювалися основні моменти в роботі бібліотек та вирішувалися нагальні питання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...