пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

Круглий стіл з протидії торгівлі людьми



   Уже втретє  на базі  районної бібліотеки для дорослих відбувся захід з протидії торгівлі людьми. Цього разу це був круглий стіл під назвою «Розроблення Карти з протидії торгівлі людьми в Сумській області». Захід пройшов у рамках реалізації Сумського регіонального компоненту проекту «Поширення національного механізму суб’єктів,  які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні», керівник проекту - Крістіна Сахно. 
   Мета засідання – відображення місцевої ситуації ПТЛ та виявлення груп ризику і ризикованих місць.
   У роботі круглого столу взяли участь: заступник Департаменту соціального захисту населення Сумської ОДА Людмила Мусіяка, головний спеціаліст Департаменту Любов Есаулко, оперуповноважений  відділу боротьби зі злочинами, повязаними з торгівлею людьми  Головного управління   Національної поліції в Сумській області Андрій Курсенко.
   Йшлося на засіданні  про заходи в області по протидії торгівлі людьми та насильству в сімї,  надання статусу постраждалим і допомогу  їм від держави, про групи ризику, розповсюджені в торгівлі людьми та  покарання за цей злочин.
   Учасники заходу закликали всіх бути не байдужими та  повідомляти відповідні служби про  випадки насильства.
   Круглий стіл відбувся із залучення суб’єктів  взаємодії у Тростянецькому районі, а це - представники структурних підрозділів РДА,  охорони здоров’я, освіти, соціальних служб, правоохоронних органів. Всі учасники отримали відповідні рекламні друковані матеріали.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...