четвер, 27 березня 2014 р.

Правова допомога в бібліотеці



      Серед основних завдань бібліотечної роботи на виконання Програми правової освіти населення - є популяризація юридичної літератури та надання допомоги користувачам в отриманні інформаційного орієнтиру в світі права і закону.
    27 березня в читальній залі районної бібліотеки відбулася зустріч із правознавцями та спеціалістами «Поклич на допомогу правознавця». Чіткі, вичерпні відповіді на запитання присутніх давали : начальник районного управління юстиції Пилипець В.Т.,
начальник відділу державної виконавчої служби Шлімаков О.М., завідуюча сектором реєстраційної служби районного управління юстиції Смірнова І.М., головний спеціаліст відділу держземагенства в Тростянецькому районі Близнюк Ю.С. Відвідувачів цікавила експертна оцінка землі, питання, щодо земельних паїв, про переоформлення земельних ділянок, про нарахування пенсій за віком та багато інших питань.
    Бібліотекарі в свою чергу підготували книжкову виставку – фактограф «Права і обов’язки громадян», де представили законодавчі документи, юридичну літературу та періодику.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...