понеділок, 24 березня 2014 р.

Зупинемо туберкульоз разом!



    24 лютого - Всесвітній день боротьби з туберкульозом .
    Це захворювання становить небезпеку для держави та усього суспільства.
Однією з десяти основних причин розповсюдження туберкульозу в нашій країні визначено  низький рівень поінформованості загального населення щодо проблеми туберкульозу та безвідповідальне ставлення щодо власного здоров'я і лікування.
   “Разом проти туберкульозу!”- під таким гаслом до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом бібліотекарі районної бібліотеки організували та провели акцію здоров’я. Цього дня кожен відвідувач книгозбірні отримав інформаційні листівки-здоров’я «Це потрібно знати про туберкульоз», щодо шляхів поширення, проявів захворювання, засобів профілактики та лікування цієї хвороби  та мав можливість познайомитися з літературою, представленою на книж- ковій виставці-предосторозі «Туберкульоз шукає нові жертви»
   Такі акції допомагають інформувати жителів нашого міста про шляхи розповсюдження та методи профілактики туберкульозу, пропагувати переваги здорового способу життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...