вівторок, 30 травня 2023 р.

📍ТРОСТЯНЧАНИ ВЧАТЬСЯ НАПИСАННЮ ПРОЄКТІВ ДЛЯ ЗАЛУЧЕННЯ ГРАНТОВИХ КОШТІВ НА РОЗВИТОК ГРОМАДИ

Питанням особливої ваги для відбудови та розвитку громади є залучення донорських коштів на соціальні, освітні, культурні, медіа, громадські та інші суспільно важливі проєкти.

👉Професійним тонкощам написання проєктів, подачі проєктних заявок навчатимуться представників Тростянецької та Краснопільської громад на чотириденному тренінгу «Збір та обробка даних для ефективного управління».

📌Тренінг відбувається у рамках проєкту «Людський вимір», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

🔸Першу частину тренінгу проводить Віктор Бобиренко — керівник експертної групи Бюро аналізу політики.

У навчальному заході беруть участь працівники органів місцевого самоврядування, закладів культури, медіа-сфери.

🔹Тренінг відкрив міський голова Юрій Бова. Він наголосив, що залучення додаткового фінансування на реалізацію важливих ініціатив для поліпшення якості життя людей потребують і старостинські округи, і місто. Він побажав учасникам тренінгу успішного навчання та цікавих ідей.

Сьогодні експерт Віктор Бобиренко під час лекції, опитування та роботи в групах доніс до учасників інформацію щодо планування досліджень; аналітичної роботи з даними; кількісних та якісних методів дослідження; етичного збору даних; швидкої оцінки потреб тощо. Завтра в Тростянецькій публічній бібліотеці тренінгові заняття продовжаться.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...