четвер, 4 травня 2023 р.

🥰Нові можливості для молодіжного простору Тростянецької бібліотеки

🗣Про діяльність та активний розвиток молодіжного простору на базі Тростянецької публічної бібліотеки під час війни на регіональному форумі для молоді "Молодіжка: перспективи та розвиток", що відбувся 3 травня в місті Охтирка, розповіла бібліотекар з інформаційних технологій Альона Корнієнко. Зокрема, поділилася з учасниками форуму про відкриття Центру неформальної освіти в бібліотеках Тростянецької громади як окремого напрямку роботи з дітьми та молоддю.

Досвідом роботи в сфері моложіної роботи поділилася спеціаліст з питань молодіжної політики та оздоровлення Відділу культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької міської ради Ірина Галат, детально описавши процес створення Дитяча Дорадча Рада при Тростянецькому міському голові, її спектр діяльності та спільно з головою ДДР Владиславом Кудлаєм ділилися цікавими ініціативами, які вже впровадили та ще планують реалізувати в цьому році.

Представники молодіжних просторів та центрів, громадських організацій, відділів молодіжної політики, молодіжних та дитячих рад з міст Суми, Миколаївка, Тростянець, Боромля, Охтирка, Лебедин, Велика Писарівка та Чернеччина презентували свою діяльність під час війни, ділилися з іншими своїм досвідом у сфері молодіжної політики, цікавими кейсами та планами на майбутнє. В неформальному спілкуванні мали змогу домовитися про майбутні співпраці та проведення спільних івентів.

😎По закінченню форуму учасники форуму мали нагоду відвідати Охтирський Молодіжний Центр, який вразив всіх своєю масштабністю, креативністю та відкритістю.

👊👌Продуктивний день в колі молодіжних працівників Сумської області. Радіємо, що маємо дієву молодь, яка прагне самореалізуватися, бути корисною для громади та впроваджувати інновації на місцях!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...