вівторок, 23 травня 2023 р.

💙💛День Героїв України - 2023!

💙💛День Героїв України - 2023! Який він для нас?

Сповнений боротьби, незламності та щирої віри в Перемогу👊

📚Протягом тижня в Тростянецькій публічній бібліотеці пройшли заходи до Дня Героїв, який українці відзначають щорічно 23 травня. Це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України🇺🇦: лицарі Київської Русі, козаки Гетьманської Доби, українські січові стрільці та вояки Армії УНР, УПА , активісти Небесної Сотні, воїни АТО, захисники України, які на даний час стоять на лаві захисту нашої державної цілісності.

BiblioМайстерня згуртувала юних тростянчан за спільною справою - виготовлення патріотичних виробів для наших героїчних воїнів ЗСУ.

🔹Майстер-клас з виготовлення голубів для відвідувачів Центру розвитку особистості "Mult Club"

🔹Майстер-клас з виготовлення оберегів для Захисників України "Голуб Перемоги" для учнів Смородинська Філія

🔹Майстер-клас "Патріотичний браслет" для учнів 6 класу ЗЗСО 5 Тростянецької міської ради

Обереги, створені руками дітей, будуть передані хлопцям, які на даний час відстоюють державний суверенітет і незалежність України, просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. 🫶Підтримка дитини особливо дорога кожному нашому воїну.

Саме такі заняття покликані зняти емоційне напруження та знизити рівень стресу й тривожності у дітей у звязку з воєнними діями, а також сприяють формуванню почуття патріотизму, любові до свого народу, Батьківщини, уміння проявляти милосердя.

Обєднуємо наші зусилля заради майбутнього нашої країни!

РАЗОМ до ПЕРЕМОГИ🙌





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...