вівторок, 5 травня 2020 р.

Тростянецька публічна бібліотека рекомендує

Десь поблизу магічного світу «Гаррі Поттера», незабутнього «Короля Лева», політично-пригодницького фентезі «Гра престолів» розташувався особливий світ книжкового британського фентезі-серіалу «Коти-Вояки».
Все почалося з того,коли одного разу в темному-темному лісі маленьке руде зустрілося з дикими могутніми бойовими котами. Ця несподівана зустріч стала початком неймовірних пригод. Армія котячих кланів із серії пригодницьких романів Warriors спочатку підкорила батьківщину, Велику Британію, а невдовзі й весь світ. Понад 30 мільйонів проданих примірників, безліч фанатів і справжній світовий котячий рух…
Кому ЧИТАТИ: мабуть, всім, особливо котолюбам і прихильникам фентезі.
Кому НЕ ЧИТАТИ: людям з алергією на котячу шерсть, оскільки книги викликають величезне бажання завести в домі персонального кота-вояку.
Роман розрахований для юних читачів,але дорослі, якщо Вам не вистачає сміливості, то бодай прикриваючись дітьми, племінниками, молодшими братиками і сестричками, сміливо читайте «Котів-вояків». Так, місцями вони занадто наївні та передбачувані, але в цілому, це чудова історія про дружбу, відданість, мужність і – куди ж без цього – любов.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...