пʼятницю, 30 червня 2017 р.

Завершилось дистанційне навчання для бібліотекарів

11 бібліотекарів  районної бібліотеки у складі двох груп пройшли місячний дистанційний курс навчання «Технології Веб 2.0 для бібліотекарів та користувачів: нові можливості розвитку  бібліотечного середовища» від відділу дистанційної освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв.
Курс мав на меті розкрити теоретичні засади  сучасного розвитку Інтернет та Веб-технологій, зокрема сутність та основні принципи функціонування Веб 2.0, а також практично познайомити курсантів з основними його сервісами та можливостями,  їх використання в бібліотеках.
          Під час навчання бібліотекарі почерпнули безліч корисної інформації та багато чому навчились. Адже, організатори курсів забезпечили високий теоретичний та практичний рівень занять. 
        


«Дистанційні курси – це реальна можливість отримати унікальні знання, які можна буде використати в професійній діяльності», - говорить директор бібліотеки, координатор навчань Людмила Єфремова.
            Після завершення  курсів бібліотекарі отримали сертифікати, що підтверджує успішне проходження  всього курсу.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...