четвер, 15 червня 2017 р.

«Англійська мова – це важливо!»

15 червня в читальній залі районної бібліотеки відбулося засідання кіноклубу Docudays UA. На захід завітали учні ЗОШ №5. Так як запрошені були зовсім юного віку ( п’ятикласники), модератор Світлана обрала нескладний документальній фільм «Відкритий урок (Поза Євро)». Це — українська короткометражка з альманаху "Поза Євро" про українську міліцію напередодні Євро-2012. Це мила замальовка про українських міліціонерів, які напередодні «Євро» вчать англійську мову. У «Відкритому уроці» продемонстровано безліч зразків місцевої людяності, яка практично ніколи не потрапляє на кіноекран, хоча саме вона і складає більшість українців. Присутнім було цікаво його переглядати, адже хлопчики справжні фанати футболу та й дівчатка також небайдужі до цього виду спорту, і всі пам’ятають події  літа 2012 року, коли в Україні проходило Євро 2012. Але даний фільм відкрив трішки іншу сторону цієї голосної події.
         Учасники охоче ділилися своїми враженнями щодо документальної кінострічки, відповідали на питання, наводили приклади. Після дискусії присутні дійшли висновку: «англійська мова – це важливо»!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...