вівторок, 14 лютого 2017 р.

Коли єднаються серця



Недарма кажуть, що коханню підвладні всі, незалежно від віку та статі. Саме у цей найромантичніший день  у році, коли, здається, кохання витає у повітрі, бібліотекарі за ініціативою районного центру соціальних служб по роботі з сім’ями, дітьми та молоддю організували для людей з інвалідністю свято «Коли єднаються серця». Але перед його початком здійснили екскурсію до Музею шоколаду (ще й кави), адже солодощі – це найперший символ прояву кохання.
         Тут екскурсовод розповіла історію створення шоколаду, показала обгортки солодощів давно минулих років. Всім сподобався стенд з інгредієнтами, необхідними для створення справжнього чорного шоколаду. Присутні мали змогу сфотографуватися біля шоколадних виробів і отримати  велике задоволення від цього.
         Продовжилося свято в бібліотеці.  Ведучі заходу  розповіли історію походження  Дня Святого Валентина,  про традиції  його святкування в різних країнах світу, говорили  про  любов , як  найвище духовне благо, що дає силу і наснагу. Під час заходу були проведені  вікторини,  ігри,  цікаві конкурси: «Шукаю тебе, одну єдину», «Найкраще освідчення» та інші, які захопили  всіх присутніх.  Цікаве дійство  не залишило байдужим  жодного. Найактивніші учасники отримали призи. Завершилося свято колективним чаюванням зі смаколиками.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...