вівторок, 19 травня 2015 р.

Святкуємо День Європи з бібліотекою



   Ось уже тринадцятий рік поспіль Україна відзначає День Європи в усіх куточках країни. Це день, який демонструє нашу єдність і показує, що ми – єдине ціле.
   Тростянецька районна бібліотека приєдналася до святкування Дня Європи, організувавши вуличну акцію «Святкуємо День Європи з бібліотекою». Мета цього заходу – донести до мешканців міста якомога більше інформації про ЄС та його країни.
 
     В міському парку працівники бібліотеки розгорнули бібліотечну ятку та організували інформаційну виставку «Бібліо-стопом по країнах Європи», виставку-подорож «Літературними шляхами Європи» і знайомили відвідувачів ятки з цікавинками про самі країни, їхню культуру, історію, а також провели ігровий калейдоскоп «Парад країн Європи».

   Свято відвідали виконуючий обов’язки начальника відділу культури Володимир Забавський, голова громадської організації «Голос громади» Анатолій Заяц.
   Володимир Забавський привітав присутніх зі святом. Зокрема ,він сказав: «Приємно бачити, що святкування Дня Європи стало важливою частиною українських свят. Цей день є чудовою нагодою для українців підкреслити свою європейську індивідуальність». Його підтримала директорка бібліотеки Людмила Єфремова, яка наголосила: «У День Європи ми вшановуємо наші цінності, спільну історію та, що найголовніше - наше спільне майбутнє».
  Цього дня волонтери бібліотеки поділилися досвідом «Як поїхати до Європи волонтером» та роздали перехожим інформаційні пам’ятки «Європейський Союз: коротка характеристика».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...