четвер, 21 травня 2015 р.

Сім’я – храм любові та добра



З нагоди достойних та величних травневих  свят – Дня матері та Міжнародного дня сімї  у  районній бібліотеці відбулося велике родинне свято, яке відбулося в співпраці з сектором по роботі з сімями управління соціального захисту населення.
На захід були запрошені: багатодітні матері, волонтери, матері, чиї сини є учасниками АТО, а також сімї з різним сімейним стажем і статусом. Це  прийомні сімї, сімї – опікуни, родини, які стали нещодавно батьками-опікунами.
Враховуючи надзвичайно важливу роль матері та сім’ї у житті суспільства, усіх присутніх привітав перший заступник голови Тростянецької РДА Олег Сипко, а також  вручив учасникам заходу квіти від голови  Тростянецької РДА  Дмитра  Назаренка.
Слова привітань та побажань з нагоди свят адресували родинам: виконуюча обов’язки управління соціального захисту  Лариса Басова, начальник служби у справах дітей  Наталія Воробйова та  завідувачка сектором по роботі з сім’ями  управління соціального захисту Тетяна Ганжаленко. Всі бажали присутнім  міцного здоровя, позитивних емоцій та гордості за своїх дітей.
Слово мали всі учасники заходу. Від імені опікунів виступила голова опікунської районної ради Олена Кудояр. Родина Дудкіних повідала  про велике щастя  любити і виховувати трьох прийомних дітей.
«Дехто каже, що дітям повезло з родиною. Ні, це нам повезло з малечею», - говорить Тетяна Дудкіна.
Про багатодітну матір зі Станової Ніну Цілуйко та матір-героїню Ніну Тельпук, які виховали достойних дітей, розповіла секретар сільської ради Тетяна Манойленко.
Від імені матерів, чиї сини несли і несуть дотепер  службу в зоні АТО слово мали : Валентина Ус,  Ніна Хижняк, Олена Солодовник, Віра Єнацька, Валентина Борика. Жінки поділилися своїми спогадами про синів – воїнів, які мужньо боронять рідну землю та висловили велику вдячність волонтерам, що роблять все можливе і неможливе для українських воїнів. Серед них і наші тростянчанки  Світлана Безус та Оксана Кліщова, які теж були присутні на заході..
Звичайно, не обійшлося свято і без сюрпризів. Душевні пісні та романси дарувала  його учасникам музичний керівник дитячого садка «Казка» Тетяна Ковальова.  Мали учасники  родинного свята і прекрасну нагоду  почути  поетичні твори у виконанні Алли Іванівни Захарченко -  люблячої мами, бабусі і просто жінки  залюбленої у поезію.
Спонсорами родинного свята  виступили: місцева шоколадна фабрика, приватні підприємці Оксана .Фрік та Василь Гуренко.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...