пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Виховуємо патріотів бібліотечними формами



 Днями в  районній бібліотеці відбувся семінар бібліотечних працівників  «Роль бібліотеки у формуванні національного патріотизму, зниженні соціальної напруженості в суспільстві та його консолідації».
Відкрила семінар очільниця закладу Людмила Єфремова з доповіддю, в якій наголосила на важливій місії і значенні діяльності бібліотек  у вихованні справжніх патріотів своєї держави, особливо  в теперішній непростий час та ознайомила з умовами акції «Бібліотека українського воїна».
Заступник директора Раїса Михайлюченко  надала методичні рекомендації щодо організації патріотичного виховання дітей та підлітків, а також оголосила підсумки районного туру  сімейного конкурсу «Книга памяті мого роду».
Методист бібліотеки Ольга Лук’янова ознайомила колег з інноваційними формами і методами бібліотечної роботи з героїко-патріотичного виховання молоді  і громадськості та презентувала досвід  районної бібліотеки.
«Щоб досягти успіху у патріотичному вихованні  необхідно оновити його зміст, урізноманітнити форми і методи більш сучасними, які б сприяли вияву інтересу до історії свого народу», - наголосила методист.
Бібліотечні працівники взяли участь в годині спілкування, де поділились своїми напрацюваннями та обговорили інші професійні питання.
На семінар завітав виконуючий обовязки начальника  відділу культури  Володимир Забавський, який  привітав  бібліотекарів та подякував  за плідну роботу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...