середу, 16 травня 2012 р.

Свою Батьківщину любіть


                                                                   Можна все на світі вибирати, сину
                                                                  Вибрати не можна тільки Батьківщину...
                                                                                          В.Симоненко    
  Україна... Наша рідна земля, наша Батьківщина. Для всіх, хто її поважає і любить, вона  колиска найкращих у світі пісень, вона — вічна надія на волю і кращу долю.
       Справді не треба більшого щастя , щоб лиш Україна розвивалася, зміцнювалася, а ми, її громадяни, зробили все, для того, щоб вона  як найшвидше стала в ряд із передовими країнами  світу.
     16  травня в районній бібліотеці відбувся урок громадянськості  “Що означає любити Україні і бути її громадянином з учнями 7-А класу спеціалізованої школи № 2.
            Бібліотекарі Алла Новікова, Наталія Пономаренко розповіли школярам легенди звідки пішла назва нашої держави, ознайомили присутніх з історією українського народу, з її славними лицарями, ще раз згадали символи України, традиції, звичаї та обряди.
            Кожен, хто вважає себе патріотом України, повинен відстоювати честь Вітчизни, її матеріальні культурні надбання, природні ресурси, саму природу, землю, воду, повітря. Національно свідомі люди розуміють, як важко зараз у молоді виховати почуття патріотизму, а без цього почуття не буває й України.
            Хочеться, щоб кожен запам'ятав, що Україна у нас одна єдина. Тож любімо її, будьмо гідними громадянами своєї держави. Сподіваємося, що у нас вистачить сил і знань, щоб Україні в світі знали і поважали як державу великого, талановитого народу.
            Під час заходу учні переглянули відеоролики “Моя Україна”, “Тростянець- колиска рідної землі” та прослухали багато пісень про Україну у виконанні відомих українських артистів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...