понеділок, 14 травня 2012 р.

За все, що маю, дякую тобі


       Місяць травень — то найкращий місяць у році. Весна приходить зі своїм сонячним промінням і дарує тепло та  радість. І в один з таких весняних днів, у другу неділю травня увесь світ відзначає День матері. Саме в цей день людство вшановує жінку-матір, жінку — світоч, жінку трудівницю, жінку — берегиню життя на землі.
            Напередодні цієї дати до районної бібліотеки  в Бібліо-Інтернет завітали учні  6 класу  спеціалізованої школи № 2 разом з класним керівником Вадюнкою В.М. Для них бібліотекарі відділу обслуговування Алла Новікова та Наталія Пономаренко підготували і провели свято Матері “За все, що маю, дякую тобі”.
 Мама — символ усього найкращого, найдобрішого, найсвятішого. Мама - це слово  яке найчастіше повторює людина  в хвилину страждання і горя .
            Від імені всіх мам до школярів звернулася Вікторія Миколаївна. Адже в родині вона мама для рїдної  дитини, а в класі друга матуся своїх учнів. Вона наголосила: “Мама найрідніша для кожного з нас людина. Вона як сонечко, яке оберігає, розрадить, допоможе подолати всі негаразди. І скільки б тобі не було років — п'ять чи п'ятдесят, - для неї ти будеш дитиною. Тож, бережіть матерів так, як вони бережуть  вас. Даруйте їм радість і спокій. Хай з вами по життю крокує материнська мудрість, наснага, доброта і щирість. Адже все у світі розпочинається з матері”.
            Вдячні школярі подякували  Вікторії Миколаївні за щирі слова , поздоровили її зі святом  та привітали  квітами.
      Під час заходу звучала музика, діти переглянули відеоролики  «Мама, милая мама», «С Днем Матери» та мали можливість ознайомитися з літературою, представленою на виставці-шані “Мати: богиня, мадонна, берегиня”.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...