неділю, 13 серпня 2023 р.

Хібукі-терапія в Тростянецькій публічній бібліотеці

🤲Обійми — одна з найбільш дивовижних і доступних речей, які здатні заспокоїти дитину, адже знижують рівень стресу, покращують настрій, розслаблюють тіло й нервову систему, дають відчуття захисту, турботи, любові й розуміння.

🤔Хто може допомогти дитині отримати такі необхідні зараз обійми? Звичайно, люблячі рідні. А ще — чудовий 🦮собака-обіймака Хібукі — унікальна терапевтична іграшка, яка допомагає пережити травму, впоратися з болем, втратами й руйнуваннями, спричиненими російською військовою агресією.

В Тростянецькій публічній бібліотеці розпочав свою роботу клас з хібукі-терапії під пильним наглядом сертифікованої психологині Юлії Лазаренко у співпраці з Центр неформальної освіти Тростянець. Тепле спілкування в дружньому колі, ігри, арт-терапія, багато сміху🙂 та смачні солодощі🍬.

З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі😉

P.S. Щоб заспокоїти й обійняти якомога більше українських дітей з Ізраїлю до кожного учасника наших занять вже їде пес Хібукі.

📌Проєкт "Підтримка Літньої школи демократичної освіти в рамках роботи Центру неформальної освіти "Тростянець"" в співпраці з ГО "Центр Європейської інтеграції Слобожанщини" за партнерства ГО «Клуб "ШАНС""», Тростянецькою публічною бібліотекою, в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...