середу, 30 серпня 2023 р.

🌿Старт Літньої школи демократичної освіти в Тростянецька публічна бібліотека.

Купа цінної інформації, нові знайомства, ефективна співпраця. До Тростянецької публічної бібліотеки завітали тренери з Полтави: талановиті, молоді, але вже досвідчені Юлія Городчаніна та Олександр Глазов, щоб поділитися своїм досвідом з громадськими активістами, представниками громадських організацій та волонтерами Тростянецької громади.

🧐 Відвідувачі вивчили інформацію про поняття і повноваження органів місцевого самоврядування та державної влади, пограли в інтерактивну гру "Моя громада", а також вирішували проблемні кейси, визначаючи найвагоміші інструменти впливу.

📌Проєкт "Підтримка Літньої школи демократичної освіти в рамках роботи Центру неформальної освіти "Тростянець"" в співпраці з ГО "Центр Європейської інтеграції Слобожанщини" за партнерства ГО «Клуб "ШАНС""», Тростянецькою публічною бібліотекою, в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...