пʼятницю, 27 січня 2017 р.

Слава героям! Слава Україні!



   Під такою назвою в читальній залі районної бібліотеки відбулася героїко-патріотична година, яку підготували і провели бібліотекарі для дітей воїнів АТО. Почесним гостем заходу був депутат Тростянецької районної ради, волонтер Олександр Савченко.
   Ведучі ознайомили молодих людей з історичними подіями ХХ століття, згадали юних крутянських героїв, які принесли в жертву Батьківщині свою молодість, радість, щастя, своє життя;  розповіли про події ХХІ століття, що сталися лютневими днями на Майдані Незалежності. Особливу увагу приділили сьогоденним військовим діям на сході України, де герої-хлопці, серед яких і наші земляки – тростянчани, зі зброєю в руках захищають мир і спокій нашої держави.
   Зворушливо-тривожно було в залі, коли до слова запросили Олександра Миколайовича Савченка, який на власні очі бачив, що таке війна, і який своєю волонтерською діяльністю морально і матеріально підтримує захисників на передовій.
   «Зараз, як ніколи, актуальна тема патріотичного виховання молоді, адже майбутнє України в її руках. Від молодого покоління залежить, якою буде наша держава. А держава, як і родина,  має бути дружньою, сильною, здоровою, щасливою», наголосив Олександр Миколайович.
     По закінченню свята всі діти  отримали солодкі подарунки.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...