пʼятницю, 13 січня 2017 р.

Новорічна феєрія в бібліотеці!

У святковий день на Маланки в читальній залі районної бібліотеки відбулася новорічна феєрія «Калейдоскоп різдвяних свят». У виконанні відвідувачів районного територіального центру соціального обслуговування звучали пісні, колядки, щедрівки з побажаннями одне одному щастя, здоров’я, чистого блакитного неба, статків і злагоди в родини. Особливо зворушливо лунали щедрівки із вуст дітей, які також були присутні на заході.
Надзвичайно чарівливо було розігране театралізоване дійство «Вечори на хуторі біля Диканьки» на новий лад. Глядачі із задоволенням сміялися над намаганням Чорта (Наталія Руденко) одружити Вакулу (Олександр Близнюк). Серед його наречених були: бізнес - леді (Надія Черкашина), Шахерезада Іванівна (Юлія Краснянська), Вєрка Сердючка (Алла Дуднік) та Оксана (Юлія Краснянська).
            Усі присутні поринули в святкову атмосферу дійства, відчули дух звичаїв та традицій, які на сьогодні є цікавими та актуальними.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...