пʼятницю, 21 жовтня 2016 р.

Обласний семінар бібліотекарів



  20 жовтня  на базі Тростянецької районної  бібліотеки  продовжив роботу дводенний обласний семінар директорів централізованих біб- ліотечних систем  та районних бібліотек на тему: «Бібліотеки області на допомогу реалізації Державної цільової програми  національно-пат- ріотичного виховання  дітей та молоді на 2016 -2020 роки».
   Відкрила семінар заступник директора обласної наукової біб- ліотеки Наталія Дмитракова. Вона відзначила, що недаремно саме Тростянецька бібліотека обрана базою другого дня семінару: книгозбірня має власні значні напрацювання, досягнення,  досвід щодо залучення  користувачів, успішно використовує  інновації в своїй роботі.
   Привітав учасників зібрання та зупинився на культурних досяг- неннях тростянчан заступник голови районної ради Олексій Котко.
   Плідної праці, нових здобутків на просвітницькій ниві побажала біб- ліотечній спільноті начальник  відділу культури Олена Мусієнко.
   Очільниця закладу Людмила Єфремова представила присутнім мультимедійну презентація «Тростянецька центральна районна бібліотека : еволюція розвитку». Вона детально ознайомила колег з інноваційними формами роботи та можливостями сучасної книгозбірні щодо задоволення потреб громади.
   Гості також здійснили екскурсію  центральною районною та районною бібліотекою для дітей.
   І завершилося перебування дирек- торів книгозбірень на Тростянеч- чині традиційно  екскурсією в краєз- навчий музей та визначними місцями Тростянця.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...