понеділок, 18 квітня 2016 р.

Відкритий урок з англійської у бібліотеці



Тростянецькі бібліотекарі долучилися до проведення Року англійської  мови в Україні.
По особливому  цікаво пройшли заняття для слухачів курсів англійської мови Університету третього віку, що діє на базі бібліотеки. Цього разу заняття проходили у формі  відкритого уроку, на який завітали директор районного територіального центру соціального обслуговування Ольга Шахова та директор районної бібліотеки Людмила Єфремова.
Курсантам довелося самостійно виконувати неординарні завдання, відповідати на різноманітні запитання, розігрувати діалоги, грати в ігри. Заняття проходили жваво, насичено, з використанням мультимедійного обладнання  та достатньою кількістю розмовної практики. Методика  відкритого уроку була  професійно  розроблена викладачем Наталкою Руденко.
Підводячи підсумок проведеного уроку, директор бібліотеки з упевненістю сказала:  «Цей урок  максимально наблизив кожного слухача до англійської мови, знання якої є вже не дивовижною навичкою, а необхідністю. Тож, вивчайте англійську – вона   розширить ваші можливості».






           

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...