вівторок, 5 квітня 2016 р.

І знову книга збирає друзів



    Під таким гаслом у районній бібліотеці пройшов Тиждень юнацької книги.

   Книзі, яка володіє магічною силою, пробуджує допитливість, допомагає в навчанні, розвиває розум, навчає ширше мислити, глибше відчувати було присвячене свято книги «Мій друже, супутнику, книго моя, завжди на дозвіллі де ти, там і я», яке для учнів 7-Б класу спеціалізованої школи №2 провели бібліотекарі районної бібліотеки Алла Новікова та Наталія Пономаренко в співпраці з шкільним бібліотекарем Ольгою Колцун. Школярі за допомогою мультимедійної презентації більше дізналися про книжку, як історичну пам’ятку людства, ознайомилися з основними історичними етапами її створення. Також для них бібліотекарі підготували і провели літературну вікторину «Книга – міст у світ знань». Найактивнішими були: Володимир Колісник, Ксенія Коваль, Едуард Тіщенко, Данило Константинов, Євгенія Придатченко.






     Надзвичайно цікаво пройшла гра мікрофон-порада «Я сам прочитав і тобі раджу», яку бібліотекарі запропонували дев’ятикласникам спеціалізованої школи №2, щоб дізнатися, що,та чи взагалі читає сучасна молодь книги і були приємно вражені. Виявляється, молоді люди полюбляють художні твори, фантастику, фентезі, пригоди, детективи, цікавляться літературою за шкільною програмою. Це твори Стівена Кінга, Артура Конан-Дойля, Йоанни Ягелло, Едгара По, Жюль Верна, Олександра Пушкіна та багато інших.

 
   Староста класу Олена Таран подякувала бібліотекарям за цікавий захід та наголосила: «Тільки книги дають нам можливість стати гармонійно розвинутою особистістю, сформувати високі художні смаки, навчити мистецтву любові, милосердя і добра».
   В рамках Тижня книги був оголошений  фотоконкурс «В об’єктиві Я і Книга», а для користувачів юнацького відділу районної бібліотеки оформлена книжкова виставка-ікібана «Молодь у книжковому Всесвіті»




Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...