пʼятницю, 4 грудня 2015 р.

Вам, бібліотекарі !



2015 рік добігає кінця. Для того, щоб успішно організувати роботу бібліотеки, потрібно творчо і відповідально віднестися до планування просвітницьких заходів. Саме плануванню роботи сільських бібліотек на 2016 рік та звітності за 2015  була присвячена нарада бібліотечних працівників району, що відбулася  у районній книгозбірні.
Відкрила нараду директорка закладу Людмила Єфремова. Вона звернула увагу бібліотекарів на пріоритети діяльності бібліотек, які детально обґрунтовані у «Кон- цепції  якісних змін  бібліотек…» та наголосила на підтриманні іміджу сучасної бібліотеки як  важливого культурно - інформаційного закладу на селі.
Методичні працівники зупинились на основних завданнях та плануванні роботи  бібліотек району на 2016 рік та  на пріоритетах у плануванні. А також розповіли про здачу звітів як у традиційному,  так і  в електронному вигляді (ЕСМар), що на сьогоднішній день дуже важливо і відповідально.
Заступник директора ЦРБ Раїса Михайлюченко виступила перед бібліотечними працівниками з методичними рекомендаціями щодо планування роботи з користувачами – дітьми та презентувала інноваційні заходи  районної бібліотеки для дітей.
Закінчилась нарада традиційно  творчим спілкуванням, під час якого бібліотечні фахівці мали змогу обмінюватися думками, досвідом та обговорити важливі завдання щодо подальшого розвитку бібліотек.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...