пʼятницю, 23 січня 2015 р.

Книга — найкращий подарунок бібліотеці



  22 січня у День Соборності України  Боромлянська сільська бібліотека отримала близько тисячі книжок різноманітної тематики.
  Такий приємний подарунок підготували боромлянам співробітники наукової бібліотеки Академії банківської справи України, які зібрали книги в рамках благодійної акції   «Подаруй сільській бібліотеці книгу », що була оголошена у їхньому закладі до Дня Соборності України.

  У святковий день у теплій, зворушливій атмосфері директор наукової бібліотеки Надія Петрина передала видання боромлянській книгозбірні.
     Гостей зустрічали і дякували: начальник відділу культури Володимир Перетятько, директор районної бібліотеки Людмила Єфремова, вдячні користувачі бібліотеки.
       Учні місцевої школи на чолі зі шкільним бібліотекарем Галиною Білик  підготували для гостей патріотично-поетичну хвилину, а господарі — презентацію своєї бібліотеки.
    За чашкою кави обговорювалися  шляхи можливої співпраці Боромлянської сільської, шкільної  та наукової бібліотек.
  Реакція всіх присутніх була радісною: ніхто не приховував своєї великої  задоволеності від подарунку, тому з першої ж нагоди  почали розглядати та вивчати асортимент нових книжок.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...