пʼятницю, 14 лютого 2014 р.

Хай живе кохання



     Хоча на вулиці ще останній місяць зими, та в серцях закоханих вже починає жевріти весна. В лютому місяці всі з нетерпінням чекають на свято любові – День Святого Валентина, адже саме цього дня у багатьох відбуваються зародження чистого і ніжного почуття, здійснюються мрії, хтось знаходить свою другу половинку.
   14 лютого в стінах районної бібліотеки зібрало закоханих свято любові «Кохання ніжний первоцвіт». Ведучі заходу Олена Іванцова та Наталія Кулібаба привітали людей з обмеженими фізичними можливостями зі святом любові. Вони підготували для них цікаву конкурсно-розважальну програму, де майже всі присутні приймали активну участь в конкурсах, вікторинах, ділилися цікавими розповідями, вітали одне одного валентинками. У залі панував святково зігрітий теплим почуттям настрій. А на завершення -  запашний чай та солодощі. Ведучі свята побажали всім закоханим щастя та здійснення мрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Твори талановитих дітей Тростянеччини ввійшли до літературної збірки

     В Тростянецька публічна бібліотека пройшов святковий захід приурочений випуску літературного альманаху. На протязі майже трьох місяців ...