понеділок, 4 листопада 2013 р.

Районний семінар бібліотекарів



     Днями в приміщенні районної  центральної бібліотеки  відбувся черговий семінар бібліотечних працівників на тему: “Основні критерії роботи бібліотеки з користувачами- дітьми”.
       Сьогодні  бібліотека — це сучасний інформаційний центр, який володіє інноваційними технологіями. Тож, головною метою виступів  спеціалістів районної дитячої бібліотеки було акцентувати увагу на інноваційній діяльності бібліотек .Вони яскраво продемонстрували запровадження інноваційних форм роботи в районній бібліотеці для дітей, проілюструвавши свої виступи численними фотографіями та відеоматеріалами, які відображають найцікавіші моменти під час проведення  заходів.
     Під час семінару  відбулося нагородження переможців і активних учасників проекту “Книги будують мости” та обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Дитячі історії про найголовніше”. Серед нагороджених юні користувачі Білківської, Станівської, Гребениківської , Буймерської сільських бібліотек-філій та міської дитячої бібліотеки.
      В рамках семінару професійний фотограф Ігор Василенко провів фото-майстер- клас  для бібліотечних працівників. Учасники отримали змогу почути про основи техніки фотографування, а  також практичні поради у сфері фотографії. Фотограф прокоментував окремі фото  бібліотекарів, докладно зупинився на їх недоліках.
   Майстер-клас був дуже корисним бібліотечним працівникам.  Вони збагатили теоретичний багаж знань, навчилися налаштовувати свої фотоапарати для створення якісних знімків.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...