пʼятницю, 1 березня 2013 р.

Участь бібліотечних працівників у мистецькому фестивалі



     1 березня на Сумщині стартував обласний культурно-мистецький фести- валь “Талантами уславлена земля - це рідна Сумщина моя!”, присвячений 75-річчю утворення нашої області.
    Саме Тростянецькому району випала честь першими відкривати другий етап фестивалю своїм творчим звітом. Наші земляки - тростянчани  представили сумчанам і гостям міста  свій мистецький потенціал, досягнення в промисловості , аграрній та інших галузях. На виставці була презентована  продукція місцевих виробників та вироби декоративно-ужиткового мистецтва.
      Не стояли  осторонь проведення фестивалю і бібліотечні працівники району. Вони взяли активну участь у виступах самодіяльних народних хорових, фольклорних колективів, підготували чудові мистецькі виставки, на яких  була представлена палітра витворів талановитих рук народних умільців.
  Начальник відділу культури і туризму Володимир Перетятько  подякував  всім бібліотечним працівникам за участь у фестивалі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...