вівторок, 26 лютого 2013 р.

Година правового виховання в бібліотеці



    Бібліотечні заклади району  здійснюють широку просвітницьку діяльність щодо розповсюдження правових знань, формування високої правосвідомості громадян.
         Нещодавно на базі районної бібліотеки відбулася година правового вихованняЖиттяце мить, зумій його прожити, організована у співпраці з центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді; Тростянецький районним підрозділом  відділу кримінально-виконавчої інспекції ; відділом внутрішніх справ; районним  центром зайнятості; спортивним клубом “Надія”.
      На захід були запрошені особи, які засуджені до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі. Його мета — профілактика правопорушень та соціальна реабілітація осіб, що здійснили правопорушення.
          “Молоді люди,які одного разу оступилися в житті, нічим не гірші за своїх однолітків. Я хочу,  щоб той тягар не гнітив вас і ви продовжували працювати над підвищенням свого авторитету у суспільстві”, —звернувся до своїх підоблікових заступник начальника Охтирського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції,  капітан внутрішньої служби Федір Нестеренко.
       Юрист- консультант районного центру зайнятості Оксана Немченко у своєму виступі зупинилася  на питаннях працевлаштування, реєстрації громадян, які вперше шукають роботу і підкреслила, що закон якось особливо не розділяє звичайних громадян і тих , які здійснили проступок у своєму житті. А служба зайнятості намагається допомогти всім без винятку.
          Голова районного спортивного клубу “Надія” Віталій Черкашин  повідомив про вплив спорту на фізичний стан людини та зупинився на особливостях  розвитку гирьового спорту. Його вихованці продемонстрували майстер-клас вправ з гирями.
       “Якщо у вас виникнуть проблеми, труднощі при вирішенні питань або ви просто бажаєте почути пораду, звертайтесь до центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді. У вирішенні ваших соціальних проблем вам  завжди допоможуть спеціалісти цієї служби”,  — підсумувала  працівник центру Олена Слєдзєвська.
           

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...