пʼятницю, 22 лютого 2013 р.

Є така професія - захищати Батьківщину



         23 лютого Україна святкує День захисника Вітчизни. У цей день всі  жінки, дівчата вітають чоловіків та хлопців з цим прекрасним святом .
       Напередодні Дня захисника Вітчизни працівники районної бібліотеки Віра Буян та Алла Новікова  провели для учнів 11-го класу СШ1 ( класний керівник Москальова О.М.)  свято мужніх, сміливих , люблячихЄ така професіязахищати Батьківщину.Старшокласники здійснили подорож героїчними стежками нашої країни, згадали багаті та славні ратні традиції, що уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Учасники заходу  вшанувала тих, хто причетний до високого звання захисник Вітчизни:  від вкритих  сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків до сучасної молоді.


      Цього дня звучали привітання на адресу юнаків із вуст бібліотекарів, класного керівника, чарівних однокласниць.  Веселого настрою  надала конкурсна програма для майбутніх захисників Вітчизни  “Курс молодого бійця”.  Юнаки на час свята потрапили на військову службу і змогли прожити один день армійського життя: з підйомом ,  сніданком, обідом. Вони проходили бойові  навчання, урізноманітнювали свій вільний час. По закінченні курсу молодого бійця пролунала командаВідбій”. Юні новобранці з честю пройшли всі випробування, продемонстрували свої знання і вміння, силові та фізичні якості, кмітливість, за що були нагороджені солодкими призами, які надав благодійний фондТростянеччина- рідний край.
      Завершився захід  переглядом літератури,представленої  на книжковій виставці- рекомендаціїМайбутнім захисникам Вітчизни: за крок до служби. У цей день працівники районної бібліотеки  вітали  всіх захисників Вітчизни зі святом. Бажали їм мирного неба,  благополуччя, сили, здоров'я і щастя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...