понеділок, 18 червня 2012 р.

Щоб у ваш дім не прийшла біда, будьте з вогнем обережні


            Вогонь здавна є другом людини. Але, якщо він потрапить у невмілі руки, то може стати грізним ворогом. Наслідками необережного поводження з вогнем,  газовими та електроприладами є пожежі. Вони знищують будинки і заводи , хлібні поля і ліси. Часто у вогні пожеж гинуть люди. Щоб не виникла пожежа, треба знати і виконувати правила пожежної безпеки.
            На виконання доручення Президента України, розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації " Про запобігання загибелі дітей на пожежах", бібліотекарі районної бібліотеки організували зустріч учнів 5-6 класів СШ № 5 з інспектором пожежної частини м. Тростянець Педорченко Сергієм Олександровичем. Бібліотекарка відділу обслуговування Віра Буян виступила перед присутніми зі вступним словом. Вона наголосила: "Вогонь стає ворогом , якщо з ним поводитися необережно, а пожежі легше запобігти, ніж її гасити".
            Сергій Олександрович розповів школярам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки, про невідкладні дії під час пожеж, гасіння, та про першу допомогу потерпілим від вогню.
            Щоб закріпити набуті знання, діти взяли активну участь в обговоренні цієї теми та вікторині.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тростянецькій публічній бібліотеці проходять заняття для дітей з особливими освітніми потребами

Ми віддавна проводили заняття для діток з особливими освітніми потребами, але вже протягом кількох місяців з дітками займається кваліфікован...